O NAMA


Tvrtka Ri-moto posluje od 1998 godine kao serviser motocikala i skutera.Rimoto je od 1998 do 2014 bio ovlašteni servis za Honda motocikle i skutere u suradni sa tvrtkom Ruting d.o.o. ovlaštenim zastupnikom za marku Honda. Direktor i voditelj servisa Vasić Sreten s dugogodišnjim iskustvom u svijetu motora daje garanciju da ćete dobiti kvalitetnu uslugu za vašeg ljubimca na dva kotača.


GODINE SU GARANCIJA

12-o godišnje osobno iskustvo kao vozača brzinskih utrka te osvajanje titula prvaka bivše i sadašnje države. Sudjelovanje na nastajanju domaćeg trkaćeg motocikla marke Sever. 10 godišnje iskustvo na pripremama motocikala i vozača kao što su Ivančan, Pribudić, Valjan koji su osvajali titule prvaka države i A.A kupa.

U sezoni 2007. Rimoto je tehnički pratio natjecatelja Dražena Kemenovića koji je postao prvak Hrvatske u klasi 600 SST. i Marka Ercega koji je pobjednik Đuro Cupa.

Kemenovic


To su samo neki od uspjeha koji bi se mogli nabrojati, a posebno bi izdvojili prošlogodišnje treće mjesto na EP u klasi supersport Lorisa Valjana na Hondi.

Rimoto je specijalizirani servis za sve marke motocikala i skutera. Voditelj servisa je inače i instruktor servisera i svake godine sudjeluje na stručnim usavršavanjima i educiranjima.
USLUGE

U RIMOTO servisu možete dobiti usluge redovitog servisiranja skutera i motocikala renomiranih evropskih i japanskih proizvođača te popravaka u slučaju kvara ili karambola, oštećenja itd...
 


KONTAKT

Telefon i Fax: 051/545-115
Mobitel: 091/154-5115
E-mail: rimoto@ri.htnet.hr
E-mail: info@rimoto.hr
 


LOKACIJA

Lokacija Kozala 89
51000 RijekaO NAMA

Tvrtka Ri-moto posluje od 1998 godine kao serviser motocikala i skutera.Rimoto je od 1998 do 2014 bio ovlašteni servis za Honda motocikle i skutere.
 


 
statistike copyright © 2024 Rimoto d.o.o. Izrada: GEM Studio